Bestellen

Wilt u een plantenarrangement, glaswerk of decoraties bestellen? Uw bestellingen kunt u doorgeven via de fax of per e-mail.

Bestelprocedure

Bestellingen kunt u, liefst 2 dagen van tevoren doorgeven via de fax. Bestellen via e-mail kan ook, maar dan is het aan te raden ons even te bellen dat u een
mail gestuurd heeft. Aangezien de meeste bestellingen via de fax
binnenkomen en als eerste worden verwerkt. In beide gevallen is het vermelden van onderstaande gegevens bij uw bestelling noodzakelijk: Bedrijfsnaam, debiteurennummer, afleverlocatie, afleverdatum, productnummers, aantallen en uw telefoonnummer.

Offerte aanvraag

Wilt u een offerte ontvangen voor uw plantenarrangementen, glaswerk of decoraties op maat? Wij verstrekken uitsluitend prijzen op aanvraag. U kunt meer informatie inwinnen bij de heer P. Lambert, tel. 0174 634529.

Bezichtigen assortiment

Wilt u liever ons assortiment aan plantenarrangementen, decoraties of glaswerk zelf komen bekijken? Ook dat is mogelijk. U kunt langskomen op de bloemenveiling om ons assortiment te bekijken. U kunt dan gelijk een bestelling plaatsen. Maak dan wel van te voren een afspraak, tel. 0174-634529.

Heeft u nog vragen over het bestellen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Webwinkel

* NIEUW *

Neem gerust een kijkje in onze webwinkel op:
shop.ansobloemen.nl